Open Call: KESKUSTELUJA TULEVAISUUKSISTAMME

Hanasaari, Espoo

|
1.6 - 15.9.2024

Vietä juhlavuotta kansamme!

Mikä askarruttaa juuri nyt?
Mistä puhutaan liian vähän? Kenen äänet jäävät kuulematta?
Olisiko Suomi-Ruotsi-yhteistyöstä hyötyä? 

SUUNTANA TULEVAISUUS – MITÄ SANOT?

KESKUSTELUJA TULEVAISUUKSISTAMME    

Hanasaari, Suomen ja Ruotsin välistä yhteistyötä edistävä kulttuurikeskus, täyttää 50 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi haluamme järjestää vuoden 2025 aikana sarjan tulevaisuuteen suuntaavia keskusteluja. Haemme nyt tuoreita ideoita ja uusia yhteistyökumppaneita toteuttamaan keskusteluita kanssamme.  

Etsimme 

  • Ideoita ja aloitteita. Sinulle tai tahollesi polttavia kysymyksiä, jotka kaipaisivat laajempaa yhteiskunnallista keskustelua tai joiden edistämisessä Suomi-Ruotsi-yhteistyö saattaisi olla hyödyksi. 
  • Yhteistyökumppaneita, jotka haluavat yhteistyössä Hanasaaren kanssa järjestää noin 45–60 min kestävän keskustelutilaisuuden, jossa syvennymme teemaanne dialogin muodossa ja rohkaisemme osallistujia ja yleisöä uudenlaiseen ajatteluun. 

Tarjoamme 

  • Hanasaaren kulttuurikeskuksen areenaksi keskusteluille ja tukea käytännön järjestelyihin liittyvissä kysymyksissä.  
  • Erityisosaamistamme ja verkostojamme, joiden kautta voimme tuoda keskusteluihin Ruotsi-Suomi-perspektiiviä.  

Miten mukaan? 

Avaamme Open call -haun Hanasaaren vuosipäivänä 1.6. ja se on auki 15.9. asti. Haku tehdään sähköisellä lomakkeella, jossa kuvaillaan lyhyesti ideaa dialogille, millaisia kysymyksiä aihe herättää ja esitellään toimija aloitteen takana.  

Toivomme tällä haulla löytävämme uusia yhteistyökumppaneita, joten olethan meihin rohkeasti yhteydessä, jos Hanasaari on sinulle uusi toimija.  

Hanasaari tulee kuratoimaan mahdollisimman monipuolisen dialogiohjelman juhlavuodelle, joten ilmoitathan ideasi matalalla kynnyksellä. Idean ei tarvitse olla valmis, voimme työstää sitä yhdessä. Voit myös olla meihin yhteydessä jo ennen hakemuksen lähettämistä. 

Järjestämme yhteensä noin kymmenen keskustelua juhlavuoden aikana ja olemme kaikkiin idean jättäneisiin yhteydessä alkusyksystä. 

Aikataulu 

  • Open call auki 1.6.–15.9.2024 
  • Päätös yhteistyökumppaneista ilmoitetaan hakijoille syyskuun aikana 
  • Ideoiden työstäminen yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa lokakuun puolivälistä alkaen 
  • Dialogit järjestetään vuoden 2025 aikana 

Yhteystiedot
Ohjelmajohtaja Victor Andersson, +358 (0)50 358 1271, victor.andersson@hanaholmen.fi 

Osallistu tästä