Art & wINE STAYCATION

Hanaholmenin Art & Wine Staycation kutsuu sinut nauttimaan taiteesta ja viinistä, arkkitehtuurin ja designin harmoniasta, kauden herkullisimmista mauista sekä saaristomaiseman rauhoittavasta kauneudesta.

Syksyn Art & Wine -viikonloput järjestetään 18.10.–19.10. & 13.12.–14.12.2025

Lokakuun Art & Wine staycation-vieraille tarjoamme lasisaunamme käytön hotellimajoituksen hintaan!

Varaa huone

Hae huonetta

VIIKONLOPPU TAITEEN, LUONNON SEKÄ GASTRONOMIAN KESKELLÄ

Mitä Art & Wine Staycation sisältää?

  • Majoituksen
  • Ilta- ja aamusaunan uima-allasosastollamme
  • Lasisaunaelämyksen lokakuun Art & Wine -viikonloppuna
  • Pientä purtavaa & juotavaa takkakabinetissa illan saunahetkien yhteydessä
  • Runsaan hotelliaamiaisen ravintolassamme
  • Kylpytakin ja tossut viikonlopun saunahetkiä varten
  • Late check-outin (saatavuuden mukaan)
  • Mahdollisuuden tutustua Hanaholmenin kattavaan taidekokoelmaan omatoimisesti uudistetun taide-esitteemme avulla

Lisäksi voit täydentää viikonloppuasi...

  • Nauttimalla illallista ravintolassamme livemusiikin ympäröimänä
    (18.10. esiintymässä Pyry Laakso yhdessä jazz-pianisti Janne Maaralan kanssa ja 13.12. esiintymässä saksofonisti Anton Morozov)
  • Osallistumalla suosituille Samppanjaa & Taidetta -kierroksille (vaatii ennakkovarauksen, lisätietoja täältä)
Varaa huoneVaraa pöytä

aikataulu

18.10.–19.10. & 13.12.–14.12.2025

Ohjelma / Lauantai

  • 15.00 Check-in
  • 15.00-23.00 Lasisauna sekä sauna- ja uima-allasosasto avoinna

Huomioithan, että lasisauna on avoinna vain lokakuun Art & Wine -tapahtumassa.

  • 16.00 & 18.00 Samppanjaa ja taidetta -talokierrokset. Kesto 1h 20 min. Hinta 49 €/hlö. Varaukset: reception@hanaholmen.fi.
  • 17.00-22.00 Illallista PLATS-ravintolassa (keittiö sulkeutuu klo 21.00)
  • 18.30 & 20.00 Nauti livemusiikista illallisen yhteydessä

Illan aikana voit nauttia myös Café Hanaholmenin tunnelmasta seurapelien ja takkatulen parissa keskiyöhön asti.

Ohjelma / sunnuntai

  • 6.30-11.30 Sauna- ja uima-allasosasto avoinna
  • 8.00-12.00 Hotelliaamiainen PLATS ravintolassa (2. krs)
  • 13.00 Late check-out (saatavuuden mukaan)

Pidämme oikeuden ohjelma- ja aikataulumuutoksiin.


SAMPPANJAA & TAIDETTA -kierrokset

Hurmaannu Hanaholmenista!

Samppanjaa ja Taidetta -kierroksella tutustumme pohjoismaisen taidekokoelman helmiin ja ihastumme värikkäisiin designklassikoihin, joita on rohkeasti yhdistetty suomalaiseen ajattomaan arkkitehtuuriin. Lisäksi pysähdymme nauttimaan samppanjaa sekä tutustumme mielenkiintoisiin laatukuohuviineihin. Oppaina kierroksilla Viveka de Godzinsky ja sommelier Inari Mattsson.

SAMPPANJAA JA TAIDETTA TALOKIERROKSET 49 €/HLÖ

  • Lauantai 18.10. klo 16.00 & 18.00
  • Lauantai 13.12. klo 16.00 & 18.00

Kesto: 1h 20 min

VARAUKSET:
+358 (0)9 435 020 tai reception@hanaholmen.fi

HOTELLIHUONEET

Koe pohjoismainen eleganssi tilavissa hotellihuoneissamme, joista avautuvat upeat saaristonäkymät. Hotellihuoneemme ovat yhdistelmä modernisoitua 70-luvun tunnelmaa, pohjoismaista taidetta ja designia.

Huoneista neljä on esteetöntä.

Art & Wine -viikonlopun sunnuntaina hotelliaamiaistamme on saatavilla klo 8.00-12.00.

Varaa huoneLue lisää hotellistamme

LASISAUNA

Nauti uudesta lasisaunastamme lokakuun Art & Wine -viikonlopun aikana!

LASISAUNAN AUKIOLOAJAT:

Lauantai 18.10. klo 15.00–23.00

Lasisauna on hotellimajoittujien käytettävissä veloituksetta.

Lue lisää lasisaunastamme

Sauna- ja uima-allasosasto

Nauti pidennetyistä aukioloajoista sauna- ja uima-allasosastollamme Art & Wine - viikonloppujen aikana!

AUKIOLOAJAT:

Lauantain iltasauna klo 15.00–23.00
Sunnuntain aamusauna klo 6.30–12.00

Saunat sekä uima-allas ovat hotellimajoittujien käytettävissä veloituksetta.

Lue lisää saunaosastostamme

RAVINTOLA PLATS

Tutustu PLATSin syysmenuun alla ja nauti Art & Wine -viikonlopun aikana kauden parhaita makuja taiteen ja designin keskellä! Tarjolla on lisäksi vaihtuva Art & Wine -maistelumenu viinipaketteineen.

Varaa pöytä

Menu 1.9.–20.12.2025

PLATS on tyylikäs näköalapaikka kuvankauniiseen saaristoomme ja makumatka pohjoismaiseen keittiöön.

Käytämme ainoastaan kotimaista lihaa.