ravintola plats

aukioloajat

MA-LA 17.00–22.00 À la carte
Ruokatilaukset klo 21.00 mennessä

Suosittelemme varaamaan pöydän ennakkoon!

Varaa pöytä

Table Online

Menut

Syysmenu 2.9.−19.12.2024

PLATS on tyylikäs näköalapaikka kuvankauniiseen saaristoomme ja makumatka pohjoismaiseen keittiöön.

Lämpimästi tervetuloa!

Wine list

Happiness is a well-stocked wine cabinet and a closet full of shoes.
– Sommelier, Inari Mattsson

Pidätämme oikeuden tuote- ja hintamuutoksiin.

Lämpimästi tervetuloa!

Menu 2.9.−19.12.2024

MA-LA 17-21

Huonepalvelumaksu on 15 €.

Tilauksen voit tehdä soittamalla ravintolaan

- huoneesta puh. 441

- +358 (0)9 435 02441

Ilmoitathan tilauksen yhteydessä mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot.

Lämpimästi tervetuloa!

POHJOISTA GASTRONOMIAA

PLATS ei ole vain ravintola. PLATS on paikka, jossa pohjoismainen taide, design ja gastronomia kohtaavat. Se on tyylikäs näköalapaikka kuvankauniiseen saaristoomme ja makumatka pohjoismaiseen keittiöön.

PLATS tarkoittaa tuttavallista kohtaamispaikkaa, johon kaikki ovat tervetulleita.

Tarjoamme kokonaisvaltaisia kokemuksia, jotka koostuvat laadusta, luovuudesta ja innovatiivisuudesta. Voit nauttia korkealaatuisen keittiömme luomuksista taiteen ja design-klassikoiden ympäröimänä.

Varaa pöytä

Luonto on meitä lähellä

Luonto on suuri osa PLATSin ruokafilosofiaa.

Sen monimuotoisuus, luovuus ja samalla yksinkertaisuus inspiroi meitä harjoittamaan ensiluokkaista gastronomiaa.

Tarjoilemme vierailijoillemme vain kauden parhaita raaka-aineita – yhdessä ja erikseen. Näin pystymme tuottamaan asiakkaillemme innovatiivisia ja puhtaita makuelämyksiä – maaperää, vesistöä, kasvillisuutta ja eläimistöä kunnioittaen.

Hanaholmen ympäristönä korostaa arvojamme, joissa puhtaus, perinteet, kestävä tuotanto ja eettiset arvot kohtaavat.

Hanasaaren keittokirja

Maailman paras ravintolakirja 2022!

Tämä on kirja ravintola PLATSista. Ravintolan keittiöpäällikkö Lukas Hemnellin ja hänen tiiminsä laatimissa resepteissä painottuvat rikas pohjoismainen makumaailma ja paikalliset, kestävästi kasvatetut ainekset.

Kirja kertoo myös ihmisistä: kalastajasta, joka nostaa päivän saaliin ravintolaa ympäröiviltä vesiltä, lihantuottajasta, joka työskentelee ekologisesti mausta tinkimättä, ja kokista, joka valmistaa olutta omassa autotallissaan.

Lue lisää

Soppa-olut

PLATSin oma olut, Soppa, on keittiömestari Henrik Österbergin gastronominen taidonnäyte.

Se on syntynyt intohimosta yhdistää olut osaksi keittiön tarjontaa – luontoa ja suomalaisia raaka-aineita kunnioittaen.

Kuuleman mukaan ei ole oluen ystävää, jolle ei Soppa maistuisi!

Soppa-oluen löydät sekä ravintola PLATSin että viinibaarin juomavalikoimasta.

mENUT RYHMILLE

PLATS-ravintola tarjoaa monipuolisia menuvaihtoehtoja erinäisiin yksityistilaisuuksiin, olipa kyseessä sitten esimerkiksi ryhmäillallinen, häät, tai cocktail-tilaisuus. Ota yhteyttä, niin myyntipalvelumme auttaa suunnittelemaan tilaisuuteenne sopivat menut!

TarjouspyyntöRyhmämenut

Kuvagalleria

Kokonaisvaltaisia kokemuksia

Espoon vuOden ravintola 2023

PLATS nousi sekä yleisön että kriitikoiden suosikkiravintolaksi, kun Länsiväylä etsi Espoon parasta ruokaravintolaa vuodelle 2023.

Lue lisää

Luonto on meitä lähellä

Sen monimuotoisuus, luovuus ja samalla yksinkertaisuus inspiroi meitä harjoittamaan ensiluokkaista gastronomiaa.

Lue lisää

Kuuden kilometrin päässä Helsingin keskustasta

Tiesitkö, että sijaitsemme vain 6 kilometrin päässä Helsingin keskustasta ja vain muutaman kilometrin päässä Keilaniemestä ja Tapiolasta?

Näin löydät meille

Maailman paras ravintolakirja 2022

PLATSin keittokirja palkittiin 4.6.2022 Gourmand World Cookbook Awardsissa Uumajassa maailman parhaana keittokirjana kategoriassa ”ravintolat”.

Lue lisää

FAQ