Syysmenu 2.9.−19.12.2024
PLATS on tyylikäs näköalapaikka kuvankauniiseen saaristoomme ja makumatka pohjoismaiseen keittiöön.
TAIMENTA & KYSSÄKAALIA 16 €
Porter-oluella marinoitua taimenta, savustettua majoneesia, lohenmätiä ja kyssäkaalia
SILAKKAA & PERUNAA 14 €
Escabeche-silakkaa, pikkelöityä sipulia ja valkosipuli-puikulaperunakreemiä
PELLE JANZON 16 €
Bosgårdin luomunautaa, muikunmätiä ja piparjuurta
MAA-ARTISOKKAA 14 €
Maa-artisokkakeittoa, maa-artisokkasipsejä ja ruskistettua voita
SIIKAA & RAPUA 29 €
Paistettua siikaa, tillikvinoaa ja tummaa rapukastiketta
HERKKUTATTIA & SPELTTIÄ 27 €
Herkkutattikroketti, spelttiä, lehtikaalia, mäntyöljyä ja tummaa sienilientä
WALLENBERG 28 €
Wallenberg Bosgårdin luomunaudasta, paistettua sientä ja pekonia
KARITSAA & PALSTERNAKKAA 34 €
Karitsan sisäpaistia, paistettua palsternakkaa ja palsternakka-omenapyreetä
MANTELIA & LUUMUA 12 €
Masariinikakkua, marinoitua luumua ja luumujäätelöä
SUKLAATA & KARVIAISTA 12 €
Suklaasorbettia, kermaviiliä, marinoitua karviaista ja pähkinäkrokanttia
OMENAA & KAURAA 12 €
Omenachutneya, calvadoskreemiä, omenasorbettia ja paistettua kauraa
JUUSTOJA 12 €
Juustovalikoima, punaviinimarjahilloketta ja siemennäkkileipää
Maistelumenumme on läpileikkaus kauden à la carte -listan annoksia, sesongin parhaita raaka-aineita hyödyntäen.
VIIDEN RUOKALAJIN MAISTELUMENU 68 €
Suositellaan koko pöytäseurueelle. Menu saatavana myös vegetaarisena.
VIINIPAKETTI MAISTELUMENULLE 60 €
Käytämme ainoastaan kotimaista lihaa.